Loading Events
This event has passed.

*This item is in Dutch | Bent u actief in de Life Sciences & Health sector en geïnteresseerd in de VS? Ga dan mee met de missie naar Texas onder leiding van Erik Gerritsen, Secretaris-Generaal van het Ministerie van VWS. Van 4 – 9 maart 2019 organiseert Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), in samenwerking met de NBSO Texas en de Task Force Health Care (TFHC), een healthcare missie naar Houston en Austin.

Kansenrapport

Deze missie is een follow-up van de Texas Healthcare Market Study en het fact-finding bezoek aan Texas eerder dit jaar. In september jl. nam een delegatie uit Houston en Austin succesvol deel aan het  Health~Holland Visitors Programme en de World of Health Care 2018. Met het bezoek van een Nederlandse healthcare delegatie zullen nieuwe en bestaande contacten in Texas worden opgedaan als onderdeel van de strategische benadering gericht op de VS. Lees hier meer over de Top 10 Reasons: Why Texas is interesting for the Dutch LSH sector.

Programma

In korte tijd zullen vele inzichten worden opgedaan van de gezondheidssector in Texas en contacten gelegd met relevante decision makers, stakeholders en potentiële zakenpartners.

Het conceptprogramma is als volgt:

  • Collectieve bezoeken aan relevante organisaties, ziekenhuizen, Texas Medical Centre, etc.
  • Netwerkreceptie om (informeel) contacten te leggen.
  • Matchmaking met relevante partijen, toegespitst op individuele behoeftes deelnemende bedrijven
  • Kennisdeling en Netwerken met andere leden van de Nederlandse delegatie
  • Ondersteuning door RVO, NBSO Texas, Ministerie van VWS en TFHC

Voor wie?

Deze missie is interessant voor bedrijven en organisaties actief in de Life Sciences & Health sector, met name eHealth/Digital Health, Mobility & Vitality en Medical Devices.

Deelname

Aanmeldlink vindt u hier.

RVO.nl vindt het belangrijk dat de organisaties die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Wij beoordelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie. Na aanmelding vindt een intake (per bedrijf) plaats.

Kosten

Deelname kost € 500 per organisatie excl. btw (max. 2 deelnemers per organisatie). Elke deelnemer meldt zich apart aan. Het dienstenpakket dat u hiervoor krijgt, bestaat uit deelname aan de (collectieve) programmaonderdelen, individuele matchmaking, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie tijdens het verblijf in Texas.

Reis- en verblijfkosten en eventuele meerkosten in het kader van de individuele matchmaking (zoals individueel transport) zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen.

SXSW | Bezoek aan South by SouthWest Conference (optioneel)

De missie sluit aan op de start van de SXSW. Dit is een jaarlijks terugkerend event in Austin, waar de creatieve sector en professionals bij elkaar komen. Er worden meer dan 25 verschillende tracks aangeboden, waaronder een Health & Medtech Track. Met meer dan 70.000 deelnemers en artiesten is SXSW een effectief kanaal om te netwerken en business te promoten. U kunt uw verblijf in Texas verlengen met een bezoek aan SXSW. Deelname is op eigen initiatief en op eigen entree- en verblijfskosten.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan in Nederland contact op met:

Mieke Flierhuis
E: mieke.flierhuis@tfhc.nl
T: 070 219 9009

Stephan van de Wall
E: stephan.vandewall@rvo.nl
T: 06 1528 6275