*This newsitem is in Dutch | Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten in het buitenland uitbreiden? Kom dan op woensdag 30 januari naar de Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie 2019 in Den Haag. U krijgt de kans om de ambassadeurs specifieke vragen te stellen over de landen waarin zij werken.

Meer dan 140 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal staan klaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd en beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk. Zij kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal.

Speeddates en informatiemarkt

Tijdens de Bedrijvendag kunt u maximaal 4 korte een-op-eengesprekken voeren met de ambassadeurs en consuls-generaal.

Naast het speeddateprogramma zijn er adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), VNO-NCW en MKB-Nederland aanwezig om u van informatie te voorzien.

Netwerken

Traditiegetrouw wordt deze bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel. Daar maakt u nieuwe contacten en versterkt u bestaande banden met collega-ondernemers, handelsbevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal.

Organisator

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
  • VNO-NCW
  • MKB-Nederland

Meer informatie & registratie klik hier

 

Bron: Rijkdienst voor Ondernemend Nederland