*This newsitem is in Dutch | Bent u actief in de eHealth- & Healthsector? Wilt u uw kansen in West-Frankrijk verkennen? Meld u dan aan voor het International Business Partnering Forum op 2 en 3 juli 2018 in Rennes.

Het forum is onderdeel van het internationale B2B-evenenement Open de l’International. Bretagne Commerce International (BCI), de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Bretagne, organiseert dit evenement voor de zesde keer. De OPEN zorgt voor matches en heeft als doel om buitenlandse investeerders te interesseren voor de regio Bretagne. Het evenement wordt elk jaar bezocht door bedrijven van binnen en buiten de EU, waaronder bedrijven uit de VS, Canada en China.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Dit jaar organiseert het NBSO Nantes een speciaal Life Science & Health (LSH)-programma voor de eHealth- & Healthsector, in nauwe samenwerking met BCI . De komende jaren spant de regio Bretagne zich flink in om nieuwe digitale technieken toe te passen voor diagnoses, patiëntbegeleiding en preventieve geneeskunde. Er is een toenemende vraag naar kennis om dit verder te ontwikkelen.

Nederland geldt als een innovatief land voor invoering van ICT in de gezondheidszorg, iets wat in Frankrijk wordt opgemerkt. Daarom biedt deze sector op de Open de l’International dit jaar een uitstekend platform aan Nederlandse bedrijven om tot zaken te komen, partners te vinden en de sector in Frankrijk te verkennen.

Programma

Tijdens het tweedaagse programma maakt u kennis met bedrijven en volgt u workshops in het congrescentrum Le Couvent des Jacobins in het centrum van Rennes. Ook bezoekt u bedrijven binnen de Healthsector.

Voor meer informatie over het programme, kosten en deelname vindt u hier. 

*Let op! Dit is geen TFHC Event.