*This news item is in Dutch | Task Force Health Care (TFHC) is het landelijke publiek-privaat platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector. De aangesloten partners zorgen voor innovatieve en duurzame oplossingen voor mondiale en lokale uitdagingen in de gezondheidszorg en zijn actief over de hele wereld.

Directeur van TFHC Micha van Lin vertelt over de samenwerking met verschillende partners en het belang van internationalisering. “De Taskforce bestaat sinds 1996 en er zijn ruim 130 organisaties bij ons aangesloten. Het ligt besloten in onze genen dat we samenwerken met alle lagen binnen de Life Sciences & Health sector; van startups en MKB tot kennisinstellingen en de overheid.”

Die samenwerking is erop gericht de gezondheidszorg in ieder opzicht beter te maken én betaalbaar te houden. “Dat geldt niet alleen voor Nederland, maar zeker ook daarbuiten. We ondersteunen bedrijven en instellingen in Nederland die met hun product of expertise naar het buitenland willen. Onze vragen zijn dan…Lees meer

Source
P
lanet Health by Media Planet